Innovation

Innovation

“They always say time changes things, but you actually have to change them yourself.” (Andy Warhol)

TestrigDetta är anledningen till passion för innovation är så viktig och absolut förutsättning för att driva utveckling framåt. Därför utvecklar vi ständigt produkter för att göra ditt arbete bättre, snabbare och mer professionellt. Vi gör detta inte bara genom att testa och uppdatera befintliga produkter och deras kvalitet och prestanda utan även genom att forska fram helt nya produkter och applikationslösningar.

Ett sätt att uppnå detta är vårt testlabb med robot. En annat är att prova alternativa innovativa testmöjligheter. Vår nyutvecklade testrigg för professionella rengöringsborstar är ett exempel. 100 % utvecklat av våra egna tekniker, här har vi möjlighet att testa prestanda för våra rengöringsborstar på olika ytförhållanden. Data och kunskap som samlats in av den hjälper oss att utveckla nya borstar med egenskaper som till exempel har lägre ljudnivå, har längre livslängd eller som konstruerats för att virvla upp mindre damm. För våra kunder är dessa funktioner av yttersta vikt.

BroomateEtt annat exempel på vår ständiga strävan efter nya innovativa produkter är Osborn Broomate, en produkt utvecklad av oss för industri och jordbruk, men även för avfallshantering och återvinnings företag. Nyligen fick vi en guldmedalj vid en stor jordbruksmässa i Brno (Tjeckien) av den välrenommerade ” Zemedelský Týdeník för den innovativa lösningen.

Production equipment

En annan framgångsfaktor är våra toppmoderna produktionsanläggningar. Med precisa leveranser, snabb responstid på förfrågningar och maximal flexibilitet för olika produkttyper. En av de viktigaste faktorerna är våra snabba ställtider i vår produktion.

Sammanfattningsvis betyder innovation för oss att vi alltid strävar framåt inom alla områden. Det gör vi varje dag. Istället för att vänta på att tiden ska förändra saker och ting.