Osborn vintage brush

Företagsprofil

Osborn är världens ledande leverantör av ytbehandlingslösningar och ytbehandlingsverktyg av hög kvalitet för hundratals olika industriella och kommersiella tillämpningar, till exempel ytbehandling av metaller, hening och ytpolering.

Utöver våra olika återförsäljare och distributörer har vi även direktkunder inom olika typer av branscher såsom: flyg- och rymdteknik, fordonsindustri, hårdmetalltillverkning, industripipelines, träbearbetning, slipning och polering samt vägsopning, med fler än 10 000 standardprodukter och över 100 000 kundanpassade lösningar.

Globala resurser säkerställer din framgång Osborn ger dig fördelen att med globala resurser inom teknisk rådgivning och tillverkning anpassa eller modifiera produkter och maskiner så att de uppfyller dina behov exakt. Med fler än 2 000 medarbetare och 20 tillverkningsenheter levererar vi till kunder i över 120 länder. Vår globala närvaro ger dig nya produktidéer, möjliga skalfördelar och nya tekniker för just dina unika ytbehandlings- och bearbetningbehov.

Mer än 100 års kunnande Företaget grundades 1887 och som en del av Jason Inc. Osborn har patent på fler produkter och fler processer än alla andra konkurrenter tillsammans och förblir dedikerade att bygga prisvinnande kundrelationer. Oavsett om du har specifika krav på ytbehandling eller finish, eller helt enkelt behöver pålitliga kvalitetsverktyg från en tillförlitlig leverantör, kan vi hjälpa dig att hitta den produkt inom hela vårt branschledande sortiment (t.ex. JacksonLea, Lippert-Unipol, Sinjet, Load Runners och Dialux) som passar just dig bäst - så att du kan uppnå det bästa resultatet till det bästa priset.

Osborn Finish. Alltid steget före.

 

Jason affärssystem

Jason Incorporated Business System

Som en del av Jason Incorporated-koncernern tillämpar Osborns medarbetare Jason Business System (JBS), som är en gemensam tillverkningsstrategi med fokus på högkvalitativ prestanda, innovation, ständiga förbättringsåtgärder och etiska principer. Genom att tillämpa JSB-principer och -processer kan Osborn både leverera lösningar som håller för vem som helst och ge enastående kundservice och support.

 

 

Osborn tillämpar nyckelprinciperna i Jason Business System.