Polishing

Praktiska lösningar för Polering

Mer än bara produkter - LÖSNINGAR

Cookware

Vi på Osborn vet att dina utmaningar både är varierande och komplexa. Oavsett vilka applikationer du har, har vi möjlighet att leverera rätt lösning för varje behov. Från stora metalldetaljer till små komplexa plastprofiler tillhandahåller vi en lösning för varje applikation—oavsett vilket material du polerar.

Vi lyssnar på dig – sedan samarbetar vi!

Vi löser poleringsuppgifter  för allt från aluminiumfälgar till grytor, kastruller, musikinstrument och VVS-produkter

Med unik erfarenhet kunnande och resurser har Osborn kapacitet att rekommedera rätt metod och produkt för varje applikation. Kombinationen av erfarenhet, kunnande och hängivenhet för kvalitet ger en konkurrensfördel – något som vi erbjuder våra kunder. Osborns produktbredd inom polering är  branschens i särklass största.


Upplev skillnaden med Osborn.

Om vi inte har de produkter som krävs i en applikation som standard  har vi möjlighet att tillverka skräddarsydda produkter för att tillgodose vart behov. Detta gäller såväl polerskivor som polermedel.

Jämför våra produkter med andra. Du kommer uppleva att vi överträffar dina förväntningar både i kvalitet och produktivitet.

Specialiteter

Veckade Polerskivor

Våra möjligheter med veckade polerskivor är oräkneliga och variations möjligheterna förklarar att de är de mest använda av Osborns polerskivor. Vi erbjuder sju olika utföranden av veckade konstuktioner: Fyra lagers veckad (L) Två lagers veckad (Mini L) och en liten skikt (Z).

SLK Lamell sliphjul

Utformningen av Lamellsliphjulen tillåter en varvtal upp till 35 m/sek. Lamellerna anpassar sig efter formen på arbetsstycket. Lamellsliphjulen tillverkas i olika tjocklekar. Sliplamellerna kan vara slitsade. Huvudsakliga användningsområden är  slipning av formdelar, stålrör, möbler, husgeråd. Andra användningsområden  är vid verktygstillverkning,

Klassiska veckade skivor

Den vecklade polerskivan har varit industristandard föri mer än 70 år. Denna konstruktion är effektv som verkty för ytbehandling av järnhaltiga, icke järnhaltiga metaller, sten, plaster och andra material. Veckade polerskivor används i alla steg inom ytbehandlingsoperationer vit  mjuk obehandlad bomull för glänsning, medium för polering/glänsning och gula, gröna eller blå för avverkning.

Impregnering

Alla polerskivor kan impregneras med någon av våra impregneringar för att uppnå bättre poleregenskaper.

 

Liquid CompoundFlytande Polermedel

Osborn erbjuder en bred palett av högkvalitativa polermedel under det välkända varumärket Unipol. Polermedel kan levererats i olika förpackningar som t.ex. återvinningsbara containers med en menbranpump. Vi erbjuder också kompletta applikationsutrustningar som t.ex. vaxpistoler.

Solid Compound

Fasta polervaxer

Också varumärket Unipol Finns Osborns stora sortiment av fasta vaxer I olika dimensioner. Vi lagerför ett standardsortiment av vaxer för handpolering såväl som för automatiserade vaxmatare som ofta används i industriella sammanhang som polerceller med eller utan robot.

Small parts

GRATIS ANALYS

 

Inom ytbehandling är bästa resultat beroende av en rad olika faktorer. Material, form på arbetstycket, utgångsläge, önskad slutfinish, maskinutrustning, verktyg, varvtal….osv. 

Så hur vet man vilken metod och lösning som passar bäst? Våra tekniska säljare hjälper dig med analys och kommer med förslag på metoder och utrustning som möter ditt behov. 

Du behöver inte chansa på vilka produkter som ska användas för att nå optimalt resultat. Använd vårt kunnande. Ta kontakt med Osborns applikationstekniker.